Her kan ses noget af det tilbehør, der er testet og kan køre med tolog.dk enheder, og som kan sættes op på 2log.dk hjemmesiden som graf eller værdi. Alle  kan udvides med alarm ved min/max værdi og sende sms og/eller E-mail. Der kan tilsluttes alle former for digitale og analoge signalgivere med puls eller 4-20mA signal, som f.eks fugt, spænding ect.  

 

Vandmåler med pulsgiver

Bruges til at måle forbrug af vand. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi,  evt med alarmpunkt min/max.

transmitter gev

Tryktransmitter med gevind.

Bruges til at måle forskellige former for tryk, som f.eks vandtryk. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

transmitter nedhængt

Tryktransmitter nedhængt.

Bruges til måling af niveau i f.eks borringer og tanke. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

temp

Temperaturmåler.

3m kabel -40-+100g der kan som std kobles 12 temperatur sensore som denne type til enheden. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

 vandsensor

Væskeføler.

Til alarmering eller dedektering af væske. f.eks i sommerhus eller poolhus. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

magnet

Magnetkontakt.

Magnetkontakt til signalgivning, f.eks. ved brug på snegl til stoker eller kornsilo til at måle mængde. Kan også bruges som døralarm. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

 

 siren

Sirene.

Sirene til brug sammen med alarmmodul eller til at sætte en alarm via hjemmesiden.

 

 regn

Vandmåler

Overvåg via hjemmeiden hvor meget regn, der f.eks er kommet ved sommerhuset eller hjemme. Kan også  give skybrudsalarm. Værdien vises på hjemmesiden som graf eller værdi, evt med alarmpunkt min/max.

 maler

Se elforbruget.

Vi tilbyder en simpel løsning, der blot skal klistres på over kWh lysdioden på elmåleren. Herefter vil El forbruget blive logget på hjemmesiden. Der kan logges min, max og aktuelt forbrug.

 

 pir

 Bevægelses sensor

Til brug i forbindelse med alarmmodulet til overvågning af bevægelse i rummet.